MÜHLE Scheerkwast Stylo – Thuja Hout / Silvertip Badger

147.00

Scheerkwast met thuja hout handgreep & puur dassenhaar

Niet op vooraad

Een vraag over dit artikel?

Reserveren, speciale wensen, ophalen in de winkel...

Contacteer ons

Deze eigentijdse en prachtig gladde producten uit de STYLO-lijn laten zien dat dingen simpel houden vaak de beste aanpak is. Met hun conische vorm passen deze producten zich aan de ergonomie van hun eigenaren aan. STYLO gebruikt chroom als blikvanger, gecombineerd met hoogwaardige hars, die ook na vele jaren niets van zijn glans verliest.

• Het materiaal – Thuja hout
Van goudbruin tot rossig, met subtiele of levendige nerven in de nerf: de wortel van de sandaracboom, of Barbarijse thuja zoals het ook wordt genoemd, wordt beschouwd als een van de meest waardevolle en mooiste bossen ter wereld. De sterk korrelige wortelwortel groeit pas tot een respectabele grootte als de boom is afgestorven. De knol is daarom verstopping te vinden en te herstellen. De scantlings worden met de hand geplukt en gekeerd. Alleen secties met een uitzonderlijk mooie nerf worden gebruikt. Tijdens de verwerking tot handgrepen wordt het hout gestabiliseerd en in een speciaal procédé gecoat met hoogwaardige hars. Dit maakt het waterafstotend en slijtvast. Het hoogglanzende oppervlak accentueert zeer expressief de individuele nerven van de nerf.

• De borstelkop – Silvertip Badger

Een beproefde klassieker en de onbetwiste leider van het assortiment natuurlijk haar: silvertip das is bijzonder zacht en flexibel en wordt exclusief handgemaakt bij MÜHLE. De zilveren glans en een zwarte band rond elke individuele haar, die kenners een spiegel noemen, zijn nobele onderscheidende kenmerken. Het fijne, kegelvormige haar absorbeert veel water en garandeert een dicht, romig schuim.

• Materiaal: Thuja Hout

• Kleur: Bruin

• Ontwerpserie: STYLO

• Borstelkop: Silvertip badger, puur dassenhaar.

• Chroom: Ja

• Afmetingen: 110 x 36 mm

Artikelnummer
091H71

Merk

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “MÜHLE Scheerkwast Stylo – Thuja Hout / Silvertip Badger” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *